Ostoslista Suosikkireseptit Suosikit
« Takaisin

Mokkapala-juustokakku

JÄLKIRUOAT

Tykkäykset Lisää suosikkeihin

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

Cookies have to be enabled to store favorites.

40 min.
(23)
Kesto
Vaikeusaste
23 Tykkää
Mokkapala-juustokakku
Tulosta Ehdota

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Valmistusohjeet

Valmistusaika: 40 min.
Lisätietoja:

+ hyydytys n. 1 vrk

1. Hienonna keksit monitoimikoneessa tai kestävän pakastuspussin sisällä kaulimella painellen. Sulata voi ja sekoita keksinmuruihin.

2. Vuoraa reunallinen vuoka (esim. lasagnevuoka 20 x 30 cm) leivinpaperilla. Painele muruseos vuoan pohjalle.

3. Laita liivatelehdet reiluun määrään kylmää vettä likoamaan.

4. Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita kermavaahdon joukkoon tuorejuusto, tomusokeri ja kaakaojauhe siivilöitynä.

5. Sekoita vesi ja pikakahvijauhe pienessä kattilassa ja kuumenna kiehuvaksi. Ota liivatelehdet vedestä, puristele kuivaksi ja liuota kuumaan kahviin. Anna seoksen jäähtyä hieman. Kaada jäähtynyt seos kerma-tuorejuustovaahtoon samalla voimakkaasti sekoittaen.

6. Kaada täyte pohjan päälle vuokaan ja tasoita pinta. Siirrä jääkaappiin hyytymään vähintään pariksi tunniksi tai seuraavaan päivään.

7. Kuumenna kerma höyryäväksi kattilassa. Paloittele suklaa joukkoon ja sulata sekoitellen. Kaada kuorrutus täytteen päälle vuokaan ja levitä kauttaaltaan juustokakun pinnalle. Nosta jääkaappiin jähmettymään vähintään puoleksi tunniksi.

8. Ripottele kuorrutuksen päälle koristerakeita. Leikkaa kakku ruuduiksi.