Ostoslista Suosikkireseptit Suosikit
« Takaisin

Minttumarinoidut karitsan kyljykset

PÄÄRUOAT

Tykkäykset Lisää suosikkeihin

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

45 min.
(1)
Kesto
Vaikeusaste
1 Tykkää
Tulosta Ehdota

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

Valmistusohjeet

Valmistusaika: 45 min.

n. 15 min + 30 minuuttia.

  1. Ota liha huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen paistamista.
  2. Poista kareesta talouspaperilla minttumarinadi.
  3. Leikkaa karee kyljyksiksi.
  4. Leikkaa sitruuna ohuiksi viipaleiksi.
  5. Kuumenna voi-öljyseos paistinpannulla ja paista sitruunaviipaleita molemmin puolin, jotta ne saavat hieman väriä ja ota ne sivuun.
  6. Paista kyljyksiä samalla pannulla voi-öljyssä kummaltakin puolelta 2—3 minuuttia.
  7. Ripottele lihoille hieman suolaa ja mustapippuria.
  8. Koristele paistetuilla sitruunaviipaleilla ja tuoreella rosmariinilla.
  9. Tarjoile heti.

Vinkki: Karitsan kareesta leikatut kyljykset valmistuvat hetkessä.