Ostoslista Suosikkireseptit Suosikit
« Takaisin

Metsästäjän leipä yhdelle tai kahdelle

PÄÄRUOAT

Tykkäykset Lisää suosikkeihin

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

Cookies have to be enabled to store favorites.

20 min.
(0)
Kesto
Vaikeusaste
0 Tykkää
Metsästäjän leipä yhdelle tai kahdelle
Tulosta Ehdota

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Valmistusohjeet

Valmistusaika: 20 min.

1. Ota liha huoneenlämpöön hyvissä ajoin ennen paistamista. Suolaa ja pippuroi molempien pihvien pinnat. Paista kuumalla pannulla öljyssä molemmin puolin pari minuuttia niin, että liha jää sisältä hieman punertavaksi. Nosta leikkuulaudal­le ja anna vetäytyä hetki folion alla.

 

2. Valmista herkkusienisalaatti. Viipaloi sienet ja paista niihin pannulla kaunis väri. Yhdistä jäähtyneet sienet, kurkkusalaatti, ranskankerma, valkosipulimajoneesi ja hienonnettu tilli kulhoon ja sekoita tasaiseksi. Maista ja mausta ripauksella suolaa ja rouhittua mustapippuria.

 

3. Sipaise leipäpalan pintaan öljyä ja paahda kuumalla kuivalla pannulla rapeaksi. Leikkaa toi­nen pihvi viipaleiksi. Jos kokkaat vain itsellesi, laita toinen jäähtynyt pihvi jääkaappiin odottamaan seuraavaa päivää.

 

4. Nosta leivälle sienisalaattia ja lihaviipaleita. Rouhi päälle mustapippuria ja koristele tilli­ silpulla. Nauti heti.

 

 

Tiesitkö? Sinkkuus on Suomessa megatrendi. Suomessa on noin 1,1 miljoonaa yksinasuvaa, ja määrä on kasvanut selvästi 15 vuoden aikana. Myös Lidlin asiakkaissa on paljon yksinasuvia. Heille Lidl tarjoaa edullisia tuotteita muutenkin kuin perhepakkauksissa sekä yhden annoksen reseptiikkaa.