Ostoslista Suosikkireseptit Suosikit
« Takaisin

Mausteinen kurpitsakeitto

PÄÄRUOAT

Tykkäykset Lisää suosikkeihin

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

Cookies have to be enabled to store favorites.

45 min.
(2)
Kesto
Vaikeusaste
2 Tykkää
Mausteinen kurpitsakeitto
Tulosta Ehdota

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Valmistusohjeet

Valmistusaika: 45 min.

1. Halkaise kurpitsa ja poista kurpit­sanpaloista siemenet. Nosta palat leivinpaperille uunipellille leikkaus­pinta ylöspäin ja paahda uunissa 200 asteessa noin 30 minuuttia, kunnes kurpitsanliha on pehmeää.

2. Koverra kurpitsanliha isolla lusikalla kattilaan ja lisää vesi, kormakastike ja kastikepurkissa mukana oleva mausteseos sekä murennetut kana­liemikuutiot. Sekoita ja anna kiehua 3–4 minuuttia hiljalleen poreillen. Soseuta tasaiseksi sauvasekoittimella.

 

3. Lisää kookosmaito ja limetinmehu. Maista ja mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Anna kiehahtaa.

4. Paahda siemenet pannulla kauniin kullankeltaisiksi ja tarjoa keiton kanssa.