Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
150 g g | voita voi | |
1,5 dl dl | sokeria sokeri | |
2,5 tl tl | vaniljasokeria vaniljasokeri | |
1 | kananmunaa kananmuna | |
3 dl dl | vehnäjauhoja vehnäjauho | |
100 g g | mantelijauhetta mantelijauhe | |
0,5 tl tl | leivinjauhetta leivinjauhe |
Täyte
100 g g | tummaa suklaata tumma suklaa | |
20 g g | voita voi |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listManteli-suklaasuukot
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Vaahdota pehmeä voi ja sokerit. Sekoita mukaan muna sekä keskenään sekoitetut kuivat aineet. Nosta taikina rauhoittumaan jääkaappiin vartiksi.
- Pyöritä taikina jauhoisella alustalla kahdessa osassa tangoksi. Jaa kumpikin tanko 35 palaksi. Pyöritä palaset palloiksi ja nosta pellille, leivinpaperin päälle. Saat kaksi pellillistä.
- Paista palloja 175 asteessa noin 15 minuuttia. Anna jäähtyä.
- Sulata kattilassa suklaa ja voi. Levitä hieman jäähtynyttä suklaaseosta 35 pallon tasaiselle puolelle. Anna jähmettyä hetki ja paina toinen puolisko päälle. Anna suklaan kovettua rauhassa. Älä vie leivonnaisia kylmään, sillä suklaa harmaantuu.
- Pöläytä suukoille hieman tomusokeria ennen tarjoilua.