Ostoslista Suosikkireseptit Suosikit
« Takaisin

Lohta ja maustettua parsakaalia

PÄÄRUOAT

Tykkäykset Lisää suosikkeihin

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

Cookies have to be enabled to store favorites.

20 min.
(1)
Kesto
Vaikeusaste
1 Tykkää
Tulosta Ehdota

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Valmistusohjeet

Valmistusaika: 20 min.
  1. Pese parsakaali ja leikkaa pieniksi kukinnoiksi. Kuori ja raasta inkivääri ja valkosipuli.
  2. Poista chilistä siemenet ja silppua se ja raasta sitruunan kuori. Murskaa cashewpähkinät.
  3. Laita nokare kookosöljyä wokkipannulle sekä valkosipuli ja inkivääri. Anna aromien avautua ja lisää joukkoon chili ja soija ja cashew -murska.
  4. Lisää parsakaali ja vihreät pavut. Wokkaa vihanneksia niin, että ne pehmenevät, mutta jäävät hieman rapsakoiksi.
  5. Kuori ja viipaloi avokado, silppua korianteri ja basilika.
  6. Ota lohet paketeista ja halutessasi voit lämmittää niitä hetken mikroaaltouunissa.
  7. Laita lautaselle salaattia, silputtuja yrtteijä, herneenversoja ja paloiteltu avokado.
  8. Lisää päälle wokki ja lohi.