Ostoslista Suosikkireseptit Suosikit
« Takaisin

Lohitortillat perunasalaatilla

PÄÄRUOAT

Tykkäykset Lisää suosikkeihin

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

Cookies have to be enabled to store favorites.

35 min.
(3)
Kesto
Vaikeusaste
3 Tykkää
Tulosta Ehdota

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Valmistusohjeet

Valmistusaika: 35 min.

Täytä tortillat suomalaisittain loimulohella ja perunasalaatilla! Marinoitu punasipuli raikastaa ja tuo särmää täytteeseen. Halutessasi voit lisätä myös kurkkusiivut marinointiliemeen.

 

1. LEIKKAA punasipuleiden sipuliosat ohuiksi renkaiksi. Sekoita vesi, sokeri ja punaviinietikka sipuleiden joukkoon ja jätä maustumaan muiden valmistelujen ajaksi. Voit myös valmistaa nämä jo pari päivää etukäteen.

2. KUORI halutessasi perunat ensin. Keitä perunat napakan kypsiksi suolatussa vedessä.

3. SEKOITA sillä välin yhteen ranskankerma, kermaviili, raejuusto, sinappi, suola ja mustapippuri. Raasta mukaan sitruunan kuori ja purista mehu.

4. HIENONNA tilli ja punasipuleiden varret. Sekoita nekin kermaviiliseoksen joukkoon.

5. KUN perunat ovat kypsiä, kaada vesi pois ja anna niiden jäähtyä huoneenlämpöisiksi. Pilko keitetyt perunat ja sekoita ne kermaviiliseokseen.

6. LEIKKAA kurkku siivuiksi.

7. KOKOA tortilloihin perunasalaattia, loimulohta, pikkelöityjä sipuleita ja kurkkusiivuja.