Ostoslista Suosikkireseptit Suosikit
« Takaisin

Lohisliderit

ALKURUOAT

Tykkäykset Lisää suosikkeihin

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

15 min.
(0)
Kesto
Vaikeusaste
0 Tykkää
Tulosta Ehdota

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

Valmistusohjeet

Valmistusaika: 15 min.

+ kypsennys 12 minuuttia.

  1. Leikkaa ruispalat neljäksi neliöiksi.
  2. Sekoita kulhossa lämminsavulohi, kaprikset, ruohosipuli ranskankerma ja munat tasaiseksi taikinaksi. Mausta suolalla.
  3. Muotoile taikinasta leivinpaperilla päällystetylle pellille suorakaiteen muotoinen, kahden ruispalan kokoinen levy ja jaa levy veitsellä 8 osaan.
  4. Paista 225 asteessa 10 - 12 min, uunista riippuen.
  5. Mausta tzatziki tillillä ja sitruunamehulla.
  6. Puolita kurkku pitkittäin ja vedä puolikkaista juustohöylällä 12 pitkää, ohutta viipaletta.
  7. Lusikoi tillitzatzikia ruisleivän pohjalle, aseta kurkkuviipale tillitzatzikin päälle niin että puolet viipaleesta jää ruisleipäsiivun ulkopuolelle.
  8. Laita valmiit lohipihvit ruisleipäneliöille puolikkaan kurkkusiivun päälle.
  9. Laita pihvin päälle lusikallinen tillitzatzikia ja käännä leivän ulkopuolelle jäävä kurkkuviipale tzatsikin päälle.
  10. Laita toinen ruispala kanneksi ja kiinnitä koko komeus cocktailtikulla tai grillitikun puolikkaalla ja koristele retiiseillä.