Helppous yllättää
Lindströmin sienipihvit

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

0,75 dl dl korppujauhoja korppujauho
1 dl dl kermaviiliä kermaviili
1 sipulia sipuli
1 rkl rkl voita voi
150 g g punajuuria punajuuri
(etikkaliemessä)
400 g g jauhelihaa jauheliha
1 kananmunaa kananmuna
1 tl tl suolaa suola
0,5 tl tl mustapippuria mustapippuri
2 - 3 rkl rkl timjamia timjami
1 ripausta ripaus suolaa ja pippuria suola ja pippuri
0,75 dl dl parmesaania parmesaani

Päälle

0,5 l l herkkusieniä herkkusieni
(tai suppilovahveroita)

Lindströmin sienipihvit

Tykkäsit tästä reseptistä

Tykkäys poistettu

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

1:20 h
(9)

Valmistus

  1. Mittaa korppujauhot kulhoon, lisää kermaviili ja anna turvota 10 minuuttia.
  2. Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota silppu voissa paistinpannulla.
  3. Raasta punajuuret. Lisää korppujauhojen joukkoon vähän jäähtynyt sipuli, punajuuri, jauheliha, muna ja mausteet. Vaivaa mureketaikina sekaisin. Siirrä jääkaappiin tekeytymään täytteen valmistamisen ajaksi.
  4. Puhdista sienet tarvittaessa ja paloittele ne karkeasti. Haihduta enin neste sienistä paistinpannulla. Lisää voi ja sekoittele pari minuuttia. Mausta timjamilla, suolalla ja mustapippurilla.
  5. Taputtele kostutetuin käsin mureketaikinasta pihvejä leivinpaperin päälle uunipellille. Levitä pihveille sienet ja juustolastut. Paista 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Tarjoa lisänä perunasosetta.