Ostoslista Suosikkireseptit Suosikit
« Takaisin

Lihakeitto Hans Välimäen tapaan

PÄÄRUOAT

Tykkäykset Lisää suosikkeihin

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

Cookies have to be enabled to store favorites.

15 min.
(6)
Kesto
Vaikeusaste
6 Tykkää
Tulosta Ehdota

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Valmistusohjeet

Esivalmisteluaika: 10 min.
Valmistusaika: 15 min.

1. Kuullota kuorittuja ja pilkottuja juureksia ja sipuleita kattilassa kuumassa öljyssä. Älä kuitenkaan ruskista.

2. Lisää vettä niin paljon, että kasvikset peittyvät. Kiehauta. Lisää maalaishyytelö ja kiehauta.

3. Tarkista maku ja mausta laakerinlehdillä sekä tarpeen mukaan suolalla ja pippureilla. Lisää tarvittaessa tilkka vettä keiton joukkoon ja keitä miedolla lämmöllä, kunnes juurekset ovat kypsiä.

4. Silppua lehtipersilja ja lipstikka ja lisää keiton päälle. Tarjoile hyvän ruisleivän ja maidon kera.