Helppous yllättää
Liha-makaronilaatikko

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

200 g g pastaa pasta
(esim. penne rigate)
1 sipulia sipuli
2 kynttä kynsi valkosipulia valkosipuli
1 porkkanaa porkkana
1 palaa pala selleriä selleri
(juuriselleriä)
300 g g jauhelihaa jauheliha
(naudan jauhelihaa (17 % rasvaa))
2 rkl rkl tomaattipyreetä tomaattipyree
0,75 tl tl suolaa suola
0,5 tl tl basilikaa basilika
0,5 tl tl timjamia timjami
0,25 tl tl valkopippuria valkopippuri

Munamaito

2 kananmunaa kananmuna
6 - 7 dl dl täysmaitoa täysmaito
0,5 tl tl suolaa suola
2 dl dl juustoraastetta juustoraaste
(emmental)

Liha-makaronilaatikko

Tykkäsit tästä reseptistä

Tykkäys poistettu

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

1:15 h
(79)

Valmistus

  1. Keitä pasta ei ihan kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta hyvin.
  2. Kuori ja hienonna sipulit. Kuori juurekset ja leikkaa ne pieniksi kuutioiksi.
  3. Ruskista jauheliha pinnoitetussa kasarissa. Lisää sipulit ja kuullota. Sekoittele mukaan juureskuutiot ja mausta seos.
  4. Sekoita pasta mukaan.
  5. Kaada pasta-lihaseos kevyesti öljyttyyn uunivuokaan.
  6. Riko kulhoon munat. Lisää maito ja suola vatkaten. Kaada seos vuokaan. Ripottele pinnalle juustoraastetta.
  7. Kypsennä laatikkoa 175-asteisessa uunissa noin 45 minuuttia.