Ostoslista Suosikkireseptit Suosikit
« Takaisin

Lantturieskat

ALKURUOAT

Tykkäykset Lisää suosikkeihin

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

Cookies have to be enabled to store favorites.

50 min.
(3)
Kesto
Vaikeusaste
3 Tykkää
Tulosta Ehdota

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Valmistusohjeet

Valmistusaika: 50 min.
  1. Kuori, viipaloi ja keitä lanttu nestetilkassa kypsäksi. Valuta neste ja soseuta. Anna jäähtyä.
  2. Sekoita soseeseen suola, muna ja jauhot. Nosta seoksesta leivinpaperin päälle 9 nokaretta. Ripottele päälle jauhoa ja taputtele pyöreiksi, litteiksi rieskoiksi. Painele pintaan halutessasi veitsellä koristekuvioita.
  3. Paista rieskoja 250-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
  4. Herkuttele ne heti lämpiminä voinokareen tai vaikka munavoin kera.

Vinkki! 700 grammasta kuorittua lanttua tulee 5 dl sosetta.