Ostoslista Suosikkireseptit Suosikit
« Takaisin

Lämmin lehtikaalihöystö

PÄÄRUOAT

Tykkäykset Lisää suosikkeihin

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

Cookies have to be enabled to store favorites.

20 min.
(1)
Kesto
Vaikeusaste
1 Tykkää
Tulosta Ehdota

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Valmistusohjeet

Esivalmisteluaika: 15 min.
Valmistusaika: 20 min.

1. Huuhtele ja kuivaa lehtikaalit. Revi ne leivinpaperin päälle uunipellille. Poista kovat keskiruodit.
2. Silppua tomaatit ja kumoa ne pellille oliivien kanssa.
3. Valuta tomaattirasiasta öljyä lehtikaaleille, lisää sitruunan kuoriraaste, suola ja pippuri. Möyhi ronskisti kaikki ainekset kunnolla sekaisin.
4. Paahda 180-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia, kunnes lehtikaali on reunoiltaan rapeaa. Pöyhi pari kertaa paistamisen aikana.