Ostoslista Suosikkireseptit Suosikit
« Takaisin

Lammaspata Lähi-idän mausteilla

PÄÄRUOAT

Tykkäykset Lisää suosikkeihin

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

Cookies have to be enabled to store favorites.

15 min.
(2)
Kesto
Vaikeusaste
2 Tykkää
Lammaspata Lähi-idän mausteilla
Tulosta Ehdota

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Valmistusohjeet

Valmistusaika: 15 min.
Lisätietoja:

+ kypsennys 1 t 15 min

1. Ota liha huoneenlämpöön noin tunti ennen ruoanvalmistusta.

2. Poista lihasta kalvot ja näkyvä rasva. Paloittele liha suupalan kokoisiksi kuutioiksi.

3. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.

4. Ruskista lihakuutioiden pinnat öljyssä paistinpannulla. Siirrä pataan. Kuullota sipulit pannulla. Siirrä pataan. Lisää pataan myös mausteet, suola ja granaattiomenamehu.

5. Hauduta pataa liedellä noin 40 minuuttia. Lisää aprikoosit ja taatelit ja jatka hauduttamista vielä noin 20 minuuttia.

6. Ripottele padan päälle rouhittuja manteleita, pinjansiemeniä ja granaattiomenansiemeniä. Tarjoa esimerkiksi keitetyn couscousin kanssa.