Helppous yllättää
Kukkakaalikupit

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

1 kukkakaalia kukkakaali
1 kananmunaa kananmuna
2 dl dl juustoraastetta juustoraaste
(cheddar-juustoraastetta)
1 rkl rkl lehtipersiljaa lehtipersilja
1 tl tl suolaa suola
1 ripausta ripaus mustapippuria mustapippuri

Voiteluun

1 lorausta loraus rapsiöljyä rapsiöljy

Dippikastike

2 rkl rkl Ajvar-kastiketta Ajvar-kastike
1 dl dl kreikkalaista jogurttia kreikkalainen jogurtti

Kukkakaalikupit

Tykkäsit tästä reseptistä

Tykkäys poistettu

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

35 min
(5)

Valmistus

  1. Irrota kukkakaalin nuput ja keitä nuppuja kiehuvassa vedessä noin 3-4 minuuttia.
  2. Valuta huolellisesti keittämisen jälkeen. Hienonna kukkakaalinnuput monitoimikoneella riisimäiseksi rakeeksi.
  3. Lisää käsin sekoittaen kukkakaalin joukkoon kananmuna, juustoraaste ja mausteet.
  4. Voitele minimuffinipellin kolot huolellisesti melko runsaalla öljyllä.
  5. Jaa kukkakaaliseos pellin koloihin ja paista uunissa 200 asteessa 20-25 minuuttia.
  6. Sekoita keskenään Ajvar-maustekastike ja kreikkalainen jogurtti dipiksi kukkakaalikupeille.

Vinkki! Voit käyttää valmistuksessa myös normaalikokoista muffinipeltiä, mutta laske tällöin paistolämpötila 175 asteeseen ja kypsennä noin 40 minuuttia.