Ostoslista Suosikkireseptit Suosikit
« Takaisin

Kinkkupannari

ALKURUOAT

Tykkäykset Lisää suosikkeihin

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

Cookies have to be enabled to store favorites.

40 min.
(0)
Kesto
Vaikeusaste
0 Tykkää
Tulosta Ehdota

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Valmistusohjeet

Valmistusaika: 40 min.
  1. Hienonna purjo. Laita pekonisuikaleet kylmälle pannulle ja käännä liesi      keskikuumalle. Kun pekoneista alkaa sulamaan rasvaa ja ne ruskistuvat      hieman, lisää hienonnettu purjo.
  2. Kuullota kunnes purjo on pehmeää, lisää tarvittaessa loraus rypsiöljyä. Kumoa      lautaselle jäähtymään.
  3. Valmista taikina. Vatkaa munien rakenne rikki. Lisää maito ohuena norona koko ajan      vatkaten, siivilöi sitten vehnäjauhot sekaan ja sekoita sileäksi.
  4. Lisää Grana Padano –raaste ja mausta suolalla ja mustapippurilla.
  5. Kaada pannariseos valurautapannuun tai voideltuun, pyöreään piirakkavuokaan.      Ripottele päälle purjo-pekoniseos ja asettele päällimmäisiksi      kirsikkatomaatit varsineen.
  6. Paahda 200-asteisessa uunissa kunnes pannari on keskeltä hyytynyt.
  7. Hienonna ruohosipuli ja sekoita se smetanaan.
  8. Viimeistele pannari kinkkuruusukkeilla ja maustetulla smetanalla. Tarjoa lämpimänä.

Vinkki: Kuullota pekoni ja purjo valurautapannussa, niin voit käyttää samaa pannua pannarin uunissa paistamiseen ja näyttävään tarjoiluun!