Ostoslista Suosikkireseptit Suosikit
« Takaisin

Kinkku-carbonaravuoka

PÄÄRUOAT

Tykkäykset Lisää suosikkeihin

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

Cookies have to be enabled to store favorites.

45 min.
(3)
Kesto
Vaikeusaste
3 Tykkää
Tulosta Ehdota

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Valmistusohjeet

Esivalmisteluaika: 20 min.
Valmistusaika: 45 min.

 

1. KEITÄ pasta pakkauksen ohjeen mukaan napakan kypsäksi. Valuta pasta siivilässä ja kumoa takaisin kattilaan.

2. LEIKKAA kinkku pieniksi kuutioiksi. Hienonna pekoni. Kuori ja silppua sipulit.

3. LEVITÄ pekonit kylmälle paistinpannulle. Kuumenna ja sekoittele, kunnes pekoni on saanut vähän väriä. Lisää sipulit mukaan kuullottumaan. Lisää tarvittaessa tilkka rapsiöljyä. Kumoa seos pastakattilaan ja lisää myös kuutioitu kinkku. Sekoita ainekset keskenään ja kaada voideltuun uunivuokaan (vetoisuus 2 ½ l).

4. VATKAA munat, maito ja ruokakerma keskenään kulhossa. Lisää mausteet ja kaada munamaito vuokaan. Ripottele päälle parmesaaniraaste.

5. KYPSENNÄ 200 asteessa noin 45 minuuttia. Peitä foliolla ja anna vetäytyä 10 minuuttia ennen tarjoamista.