Ostoslista Suosikkireseptit Suosikit
« Takaisin

Kikhernemarengit

JÄLKIRUOAT

Tykkäykset Lisää suosikkeihin

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

Cookies have to be enabled to store favorites.

180 min.
(0)
Kesto
Vaikeusaste
0 Tykkää
Tulosta Ehdota

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Valmistusohjeet

Esivalmisteluaika: 15 min.
Valmistusaika: 120 - 180 min.

Gluteeniton, maidoton

  1. Nosta kikhernepurkki edellisenä päivänä jääkaappiin.
  2. Valuta liemi kikherneistä kulhoon ja vaahdota sähkövatkaimella noin 5 minuuttia.
  3. Lisää sokerit vähitellen ja etikka. Jatkaa vatkaamista vielä 5 minuuttia. Kun vaahto on valkoista ja kiinteää lusikoi se leivinpaperin päälle pellille 12 leivospohjaksi.
  4. Kypsennä ja kuivata marenkeja 100-asteisessa uunissa 2—3 tuntia, kunnes ne ovat rapsakoita.
  5. Tarjoa marengit sellaisenaan tai kuorruta ne pikkuleivoksiksi marjoilla ja vaahdotetulla kasvirasvasekoitteella.

Vinkki: Käytä kikherneet vaikka hummuksen tekoon tai pataruoan jatkeeksi.