Ostoslista Suosikkireseptit Suosikit
« Takaisin

Kesäkurpitsarullat

PÄÄRUOAT

Tykkäykset Lisää suosikkeihin

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

Cookies have to be enabled to store favorites.

60 min.
(0)
Kesto
Vaikeusaste
0 Tykkää
Tulosta Ehdota

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Valmistusohjeet

Esivalmisteluaika: 35 min.
Valmistusaika: 25 - 60 min.

Gluteeniton

  1. Huuhtele kesäkurpitsat ja leikkaa ne pituussuunnassa juustohöylällä ohuiksi viipaleiksi.
  2. Sulata herneet ja valuta huolellisesti ylimääräinen neste pois siivilässä. Kumoa herneet kulhoon ja murskaa niitä kevyesti nuijalla tai kauhalla. Valuta myös raejuusto siivilässä ja kumoa juusto kulhoon. Sekoita joukkoon munat.
  3. Hienonna pinaatti, kevätsipulit ja minttu. Kääntele kaikki herneseokseen. Lisää joukkoon hunaja, suola, pippuri ja sitruunankuoriraaste.
  4. Levitä työlaudalle 2–3 kesäkurpitsaviipaletta vierekkäin, vähän limittäin, noin 7 cm leveiksi kaistaleiksi. Nosta ruokalusikallinen täytettä alalaitaan ja kääri rullalle. Nosta rullat vieriviereen voideltuun uunivuokaan.
  5. Ripottele päälle juustoraastetta. Tähän asti voit valmistella ruoan tarjoilua edeltävänä päivänä ja säilyttää jääkaapissa.
  6. Kypsennä 225-asteiseissa uunissa noin 25 minuuttia.

Vinkki: Jos et ehdi rullailla, lado ruoka-ainekset kerroksittain uunivuokaan lasagnen tapaan.