Ostoslista Suosikkireseptit Suosikit
« Takaisin

Kaura-omenapannukakku

JÄLKIRUOAT

Tykkäykset Lisää suosikkeihin

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

Cookies have to be enabled to store favorites.

15 min.
(8)
Kesto
Vaikeusaste
8 Tykkää
Tulosta Ehdota

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Valmistusohjeet

Valmistusaika: 15 min.
Lisätietoja:

tekeytyminen ja kypsennys 60 min.

1. Riko munat kulhoon ja lisää jauhot. Sekoita tahnamaiseksi. Lisää maitoa vähitellen, samalla voimakkaasti sekoittaen. Lopun mai­don voi lisätä vauhdikkaammin. Sekoita sokeri ja suola taikinaan. Anna turvota huoneen­lämmössä noin puoli tuntia.

2. Poista omenoista siemenkodat ja viipaloi omenat.

3. Kaada pannaritaikina leivinpaperin päälle reunalliselle uunipellille. Asettele päälle omenat.

4. Kypsennä pannaria 200­-asteisen uunin keskitasolla noin 15 minuuttia.

5. Sekoita kauramurun ainekset keskenään. Ripottele murun ainekset pannarille ja jatka paistamista vielä 15–20 minuuttia, kunnes pannari on kypsää.

Vinkki! Kokeile kotimaisen omenan pakastamista. Viipaloidut omenat voi pakastaa pakasterasioissa tai -pusseissa. Sokeri ja sitruunamehu estävät tummumisen. Pakastetut omenat sopivat kypsennettyihin ruokiin, kuten leivontaan, kiisseleihin ja puuroihin.