Ostoslista Suosikkireseptit Suosikit
« Takaisin

Kasvispyörykät, uunifetajuurekset ja vegaanimajoneesi

PÄÄRUOAT

Tykkäykset Lisää suosikkeihin

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

Cookies have to be enabled to store favorites.

50 min.
(10)
Kesto
Vaikeusaste
10 Tykkää
Tulosta Ehdota

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Valmistusohjeet

Valmistusaika: 50 min.

1. Tee ensin vegaanimajoneesi: Siivilöi kikhernetölkistä säilykelientä sauvasekoittimen kapeaan kulhoon. Kaada kulhoon öljy, etikka, sinappi ja suola. Laske sauvasekoittimen pää kulhon pohjalle. Käynnistä sekoitin ja nosta terää muutaman kerran, kunnes majoneesi paksuuntuu. Mausta hienonnetulla valkosipulilla ja yrteillä.

2. Paloittele juurekset. Siirrä ne leivinpaperin päälle uunipellille. Lisää joukkoon kikherneet ja lehtikaalit. Valuta päälle öljyä ja ripottele suolaa ja mustapippuria. Ripottele päälle feta. Kypsennä 200-asteisessa uunissa 20–30 minuuttia, kunnes juurekset ovat kypsiä.

3. Tee sitten kasvispyörykät: Sekoita vegejauhiksen joukkoon yrtit. (Vegejauhis on valmiiksi suolattua, joten pyörykät eivät kaipaa lisää suolaa.) Muotoile pieniksi pyöryköiksi ja paista pannulla öljyssä 6–7 minuuttia välillä sekoitellen.

4. Tarjoa Next Level -kasvispyörykät uunifetajuuresten ja vegaanimajoneesin kanssa.

 

Tiesitkö? Next Level on Lidlin vegaaninen tuoteperhe. Sen tuotteet on valmistettu herkkusienestä sekä herne-, vehnä- ja soijaproteiinista, mutta niiden ulkonäkö, koostumus ja maku muistuttavat lihaa. Lue lisää Next Level -tuotteista. https://www.lidl.fi/valikoima/next-level-tuotteet