Helppous yllättää
Kasvisbolognese

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

1 sipulia sipuli
2 kynttä kynsi valkosipulia valkosipuli
2 porkkanaa porkkana
75 g g selleriä selleri
2 rkl rkl rypsiöljyä rypsiöljy
1 pkt pkt Vemondo vegejauhista Vemondo vegejauhis
(275g)
8 aurinkokuivattua tomaattia aurinkokuivattu tomaatti
1 prk prk tomaattimurskaa tomaattimurska
(400g)
3 dl dl vettä vesi
1 tl tl suolaa suola
1 tl tl oreganoa oregano
1 ripausta ripaus mustapippuria mustapippuri

Lisäksi

300 - 400 g g spagettia spagetti
1 dl dl cashewpähkinöitä cashewpähkinä
1 kourallista kourallinen basilikaa basilika

Kasvisbolognese

Tykkäsit tästä reseptistä

Tykkäys poistettu

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

30 min
(8)

Valmistus

1. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Kuori ja raasta porkkana ja juuriselleri.

2. Kuullota sipulia ja valkosipulia pari minuuttia paistinpannulla. Lisää juuresraasteet ja jatka kuullotusta vielä muutama minuutti. Siirrä syrjään odottamaan.

3. Ruskista Next Level -jauhis paistinpannulla tilkassa öljyä. Kaada kasvisraaste takaisin pannulle jauhiksen joukkoon.

4. Laita aurinkokuivatut tomaatit sauvasekoittimen kulhoon. Kaada päälle noin 1 dl tomaattimurskaa ja soseuta tasaiseksi. Kaada sose ja loppu tomaattimurska pannulle. Lisää vesi, suola, oregano ja pippuri. Hauduta kastiketta noin 10 minuuttia.

5. Keitä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta ja tarjoa bolognesekastikkeen kanssa. Raasta cashewpähkinöistä ”parmesaania” annosten päälle. Koristele tuoreella basilikalla.

 

Tiesitkö? Vemondon vegaaninen vegejauhis on valmistettu herkkusienestä sekä herne-, vehnä- ja soijaproteiinista, mutta sen ulkonäkö, koostumus ja maku muistuttavat lihaa. Lue lisää Lidlin Vemondo-tuotteista täältä.