Ostoslista Suosikkireseptit Suosikit
« Takaisin

Kastanjoilla täytetty kanarulla ja kermakastike

PÄÄRUOAT

Tykkäykset Lisää suosikkeihin

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

Cookies have to be enabled to store favorites.

30 min.
(1)
Kesto
Vaikeusaste
1 Tykkää
Tulosta Ehdota

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Valmistusohjeet

Valmistusaika: 30 min.
Lisätietoja:

+ kastanjoiden käsittely

1. Tee ensin kastanjatäyte. Hienonna sipuli, valkosipuli ja pesty purjopala pienenpieneksi. Silppua kastanjat karkeasti. Sulata voi pienessä pannussa ja kuullota siinä sipulit ja purjosilppu miedolla lämmöllä pehmeiksi. Lisää kastanjat ja paistele hetken, lisää sitten rosmariini.

 

2. Lisää ½ dl kermaa ja 1 dl vettä, keitä hiljaa n. 5 minuuttia, kunnes neste on haihtunut ja kastanjatäyte on paksua. Mausta suolalla ja kääntele sekaan hienonnettu lehtipersilja.

 

3. Täytä broilerin rintafileet: avaa broilerin rintafilee levyksi veitsellä aloittaen sen paksuimmasta kohdasta ja kuljettamalla veistä melkein toiseen reunaan asti. -Jätä noin sentin paksu reuna ja avaa filee leikkuulaudalle, painele litteäksi kämmenillä. Suolaa leikkauspinta ja lusikoi broilerilevyn toiseen päähän koko levyn pituudelta kastanjatäytettä (2-3 rkl), kääri tiiviiksi rullaksi ja rullan ympärille siivu ilmakuivattua kinkkua. Kiinnitä rulla kahdella hammastikulla.

 

4. Kuori valkosipulin kynnet ja leikkaa ne kahtia pituussuunnassa. Sulata nokare voita pannussa ja aseta valkosipulinkynnet, rosmariini ja fileerullat pannuun. Ruskista rullat joka puolelta. Kaada lopuksi pannuun kerma ja vesi, peitä kannella ja hauduta miedolla lämmöllä 8 minuuttia.

 

5. Nosta rullat kastikkeesta ja anna vetäytyä leikkuulaudalla muutaman minuutin. Poista hammastikut varovasti ja leikkaa rullat 1 cm viipaleiksi. Tarkista kermakastikkeen maku, lisää tarvittaessa suolaa.

 

6. Tarjoa kastanjoilla täytetyt kanarullaviipaleet kastikkeen ja haluamasi lisukkeen kera.