Helppous yllättää
Kanaa Norma

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

Kana

480 g g broileria broileri
(Kanamestarin broilerin ohutta fileeleikettä)
3 - 4 rkl rkl extra-neitsytoliiviöljyä extra-neitsytoliiviöljy
3 kynttä kynsi valkosipulia valkosipuli
2 kpl kpl salottisipulia salottisipuli
250 g g tomaattimurskaa tomaattimurska
2 - 3 rkl rkl tomaattipyreetä tomaattipyree
2 - 3 kpl kpl tomaattia tomaatti
1 kpl kpl chiliä chili
(punainen)
2 - 3 rkl rkl sokeria sokeri
2 tl tl suolaa suola
0,5 tl tl mustapippuria mustapippuri
0,5 tl tl cayennepippuria cayennepippuri
1 ripausta ripaus timjamia timjami
2 rkl rkl punaviinietikkaa punaviinietikka
2 - 3 dl dl vettä vesi
100 g g kermaviiliä kermaviili
1 ripausta ripaus basilikaa basilika

Couscous

1 - 2 dl dl couscousia couscous
2 dl dl vettä vesi
3 - 4 rkl rkl extra-neitsytoliiviöljyä extra-neitsytoliiviöljy
1 - 3 kynttä kynsi valkosipulia valkosipuli
2 - 3 kpl kpl salottisipulia salottisipuli
1 kpl kpl kesäkurpitsaa kesäkurpitsa
1 kpl kpl munakoisoa munakoiso
1 kpl kpl paprikaa paprika
1 rs rs tomaattia tomaatti
(luumutomaatteja)
1 prk prk kikherneitä kikherne
(Freshona kikherneitä (säilyke))
0,5 dl dl sitruunamehua sitruunamehu
0,5 kpl kpl kurkkua kurkku
0,25 tl tl juustokuminaa juustokumina
0,25 tl tl kanelia kaneli
1 tl tl suolaa suola
0,5 tl tl mustapippuria mustapippuri
1 ripausta ripaus basilikaa basilika
1 ripausta ripaus korianteria korianteri
1 ripausta ripaus minttua minttu

Kanaa Norma

Tykkäsit tästä reseptistä

Tykkäys poistettu

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

45 min
(46)

Valmistus

Kana

  1. Kuumenna öljy kattilassa, lisää hienonnettu valko- ja salottisipuli sekä broileri.
  2. Ruskista, lisää tomaattimurska, tomaattipyree ja murskatut tuoreet tomaatit.
  3. Poista chilin siemenet ja hienonna.
  4. Lisää joukkoon chili ja muut mausteet, etikka sekä vesi.
  5. Keitä miedolla lämmöllä 15-20 minuuttia. Mitä pidempään maltat keittää, sitä rikkaampi maku kastikkeeseen tulee.
  6. Voit lisätä vettä tarvittaessa ja viimeistellä annoksen kermaviilillä tai crème fraichella sekä tuoreella yrtillä. Tarjoile vihannescouscousin kera.

Vihannescouscous

  1. Kaada kuuma vesi couscousryynien päälle, lisää oliiviöljy, hämmennä ja anna turvota kannen alla.
  2. Hienonna sipulit ja kuutioi kesäkurpitsa, munakoiso, paprika ja miniluumutomaatit.
  3. Kuullota kasvikset ja lisää sitten pannulle huuhdotut kikherneet. Yhdistä couscousin kanssa.
  4. Lisää sitruunamehu, kuorittu ja pilkottu kurkun puolikas, mausteet sekä yrtit.
  5. Sekoita ja tarkista maku.