Helppous yllättää
Kana-fattoush ja avokadohummusta

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

Avokadohummus

2 kpl kpl avokadoja avokado
(kypsiä)
1 - 2 kynttä kynsi valkosipulia valkosipuli
2 - 3 rkl rkl korianteria korianteri
3 limeä lime
(mehu puristettuna)
3 - 4 rkl rkl extra-neitsytoliiviöljyä extra-neitsytoliiviöljy
200 g g kikherneitä kikherne
(Freshona kikherneet (säilyke))
1 ripausta ripaus suolaa ja pippuria suola ja pippuri
1 ripausta ripaus chilijauhetta chilijauhe

Kana-fattoush

1 - 2 sitruunamehua sitruunamehu
3 - 4 rkl rkl extra-neitsytoliiviöljyä extra-neitsytoliiviöljy
1 tl tl sinappia sinappi
(Dijon)
0,5 kynttä kynsi valkosipulia valkosipuli
1 ripausta ripaus suolaa ja pippuria suola ja pippuri
450 g g broileria broileri
(Kanamestari maustamaton broilerin sisäfilee)
2 - 3 tomaattia tomaatti
0,5 kurkkua kurkku
1 - 2 punasipulia punasipuli
1 - 2 kevätsipulia kevätsipuli
1 kerää kerä salaattia salaatti
(lehtisalaattia)
3 - 4 rkl rkl lehtipersiljaa lehtipersilja
1 - 2 rkl rkl minttua minttu
1 - 2 dl dl krutonkeja krutonki

Kana-fattoush ja avokadohummusta

Tykkäsit tästä reseptistä

Tykkäys poistettu

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

30 min
(7)

Valmistus

Avokadohummus

  1. Huuhtele kikherneet ja pienennä valkosipulinkynsi.
  2. Laita kaikki ainekset tehosekoittimeen ja sekoita tasaiseksi massaksi.
  3. Lisää mausteita tarvittaessa.

Kana-fattoush

  1. Sekoita sitruunamehu, oliiviöljy, sinappi, pienennetty valkosipuli, suola ja mustapippuri sauvasekoittimella tai tehosekoittimella tasaiseksi kastikkeeksi. Laita kastike sivuun.
  2. Paista kana öljyssä ja yhdistä se kasviksiin.
  3. Aseta avokadohummus kulhon tai lautasen pohjalle.
  4. Mausta salaatti sitruunamehukastikkeella, sekoita salaatti ja asettele se kauniisti avokadohummuksen päälle.
  5. Koristele lehtipersiljalla ja mintulla ja asettele krutongit salaatin päälle.