Helppous yllättää
Kalapata seitistä

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

1 pkt pkt seitiä seiti
(Ocean Sea seitikuutioita (300 g))
1 sipulia sipuli
1 appelsiinia appelsiini
1 sitruunaa sitruuna
1 fenkolia fenkoli
1 prk prk tomaattimurskaa tomaattimurska
(400 g)
1 rkl rkl ruokosokeria ruokosokeri
1 tl tl suolaa suola
1 ripausta ripaus mustapippuria mustapippuri

Kalapata seitistä

Tykkäsit tästä reseptistä

Tykkäys poistettu

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

10 min
(30)

Valmistus

  1. Ota kala sulamaan huoneenlämpöön.
  2. Kuori ja hienonna sipuli. Pese sitrukset ja raasta niiden kuoret hienoksi raasteeksi. Poista fenkolista kovat varret ja kanta. Suikaloi fenkoli.
  3. Kuullota sipulia ja fenkolia padan pohjalla noin 5 minuuttia.
  4. Lisää tomaattimurska ja sitrusten kuoret ja mehut sekä sokeri, suola ja mustapippuri. Anna kastikkeen hautua liedellä 15 minuuttia.
  5. Laita kalapalat pataan ja hauduta vielä noin 7 minuuttia, kunnes kala on kypsää.
  6. Koristele halutessasi sitrusviipaleilla ja basilikanlehdillä. Tarjoa esimerkiksi riisin kanssa.

Tiesitkö? Lidlin asiakkaana voit syödä kalaa hyvillä mielin. Vuoteen 2020 mennessä Lidlin omien merkkien kaikki tuorekalat, pakastekalat ja kalajalosteet ovat sertifioituja tai kotimaisia.