Ostoslista Suosikkireseptit Suosikit
« Takaisin

Kahden kalan pannukakku – isolle porukalle

PÄÄRUOAT

Tykkäykset Lisää suosikkeihin

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

Cookies have to be enabled to store favorites.

90 min.
(0)
Kesto
Vaikeusaste
0 Tykkää
Kahden kalan pannukakku – isolle porukalle
Tulosta Ehdota

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Valmistusohjeet

Valmistusaika: 90 min.

1. Valmista taikina.

2. Sulata pinaatti ja purista siitä kaikki vesi pois. Lisää pinaatti taikinaan ja sekoita hyvin.

3. Anna taikinan turvota ja keitä sillä välin perunat kypsiksi.

4. Asettele uunipellille leivinpaperi ja kaada taikina pellille. Viipaloi jäähtyneet perunat ja asettele taikinan päälle.

5. Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 50 minuuttia.

6. Valmista jogurttikastike. Hienonna tilli pieneksi ja sekoita aineet keskenään.

7. Levitä jäähtyneen pannarin päälle täytteet ja tarjoile jogurttikastikkeen kanssa.