Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
0,5 | keräkaalia keräkaali | |
2 | sipulia sipuli | |
4 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | |
2 | porkkanaa porkkana | |
1 ruukkua ruukku | lehtipersiljaa lehtipersilja | |
1 prk prk | tomaattikastiketta
tomaattikastike (Combino Arrabiata -kastiketta) | |
1 prk prk | kidneypapuja kidneypapu | |
1,5 l l | kasvislientä
kasvisliemi (kasvisliemikuutiosta) | |
2 rkl rkl | valkoviinietikkaa valkoviinietikka | |
1 - 2 rkl rkl | rapsiöljyä rapsiöljy | |
2 | laakerinlehteä laakerinlehti | |
1 ripausta ripaus | sokeria sokeri | |
1 ripausta ripaus | suolaa ja pippuria suola ja pippuri |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listKaalikeitto
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Kuori ja suikaloi sipuli. Hienonna valkosipulinkynnet, suikaloi valkokaali.
- Kuori porkkana ja puolita se pituussuunnassa, viipaloi. Kuumenna öljy kattilassa, lisää kasvikset ja kuullota hetki.
- Lisää tomaattikastike, pavut ja kasvisliemi, n. ²/₃ persiljasta sekä mausteet.
- Hauduta keittoa tunnin verran, tarkista maku ja lisää tarvittaessa mausteita.
- Viimeistele hienonnetulla persiljalla.