Ostoslista Suosikkireseptit Suosikit
« Takaisin

Juustoinen lohikiusaus

PÄÄRUOAT

Tykkäykset Lisää suosikkeihin

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

Cookies have to be enabled to store favorites.

50 min.
(2)
Kesto
Vaikeusaste
2 Tykkää
Tulosta Ehdota

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Valmistusohjeet

Esivalmisteluaika: 15 min.
Valmistusaika: 50 min.

 

1. PALOITTELE kala. Leikkaa fenkoli ohuiksi suikaleiksi ja hienonna valkosipulit.

2. KAADA peruna-sipulisuikaleet laakeaan voideltuun uunivuokaan (2 l). Mausta seos raastetulla sitruunankuorella, suolalla ja pippurilla.

3. NOSTELE perunoiden joukkoon kalapalat, fenkolisuikaleet ja valkosipulit. Sekoita ruokakerma sekä maito sulatejuustoon ja kaada seos tasaisesti vuokaan.

4. KYPSENNÄ 200 asteessa noin 50 minuuttia, kunnes pinta on herkullisen ruskea. Tarjoa lisänä raikasta salaattia.