Ostoslista Suosikkireseptit Suosikit
« Takaisin

Juustodippi ja pekonikierteet

ALKURUOAT

Tykkäykset Lisää suosikkeihin

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

Cookies have to be enabled to store favorites.

15 min.
(1)
Kesto
Vaikeusaste
1 Tykkää
Tulosta Ehdota

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Valmistusohjeet

Valmistusaika: 15 min.
Lisätietoja:

+ 15 min (paisto)

1. Levitä pellille, leivinpaperin päälle yksi valmiiksi kaulittu voitaikina. Tee juustolle keskelle taikinaa veitsellä muutama viilto.
2. Nosta pakkauksestaan poistettu juustokiekko keskelle. Leikkaa juustosta päällispinta ohuelti pois. Sipaise taikina kepeästi sinapilla. Levitä juuston ympärille säteettäin pekoniviipaleita, jätä aina muutaman sentin väli.
3. Nosta päälle toinen voitaikina, painele kevyesti. Leikkaa juusto esille ja taita taikina juuston ympärille. Leikkaa taikina pekonien välistä viipaleiksi ja kieritä ne yhteen suuntaan serpentiineiksi.
4. Voitele komeus rikotulla munalla ja paista 200 asteessa noin 15 minuuttia, kunnes voitaikina on saanut pintaansa kauniin ruskeuden ja juusto on sulanut. Jokainen herkuttelija kiertää rapean pekonirullan ja dippaa sen sulaan juustoon.