Helppous yllättää
Juustodippi ja pekonikierteet

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

2 pkt pkt voitaikinaa voitaikina
(Chefs Select valmiiksi kaulittua voitaikinaa (à 275 g))
250 g g Camembert-juustoa Camembert-juusto
1 - 2 rkl rkl sinappia sinappi
(Dijon)
140 g g pekonia pekoni

Voiteluun

1 kpl kpl kananmunaa kananmuna

Juustodippi ja pekonikierteet

Tykkäsit tästä reseptistä

Tykkäys poistettu

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

15 min
(6)

Valmistus

1. Levitä pellille, leivinpaperin päälle yksi valmiiksi kaulittu voitaikina. Tee juustolle keskelle taikinaa veitsellä muutama viilto.

2. Nosta pakkauksestaan poistettu juustokiekko keskelle. Leikkaa juustosta päällispinta ohuelti pois. Sipaise taikina kepeästi sinapilla. Levitä juuston ympärille säteettäin pekoniviipaleita, jätä aina muutaman sentin väli.

3. Nosta päälle toinen voitaikina, painele kevyesti. Leikkaa juusto esille ja taita taikina juuston ympärille. Leikkaa taikina pekonien välistä viipaleiksi ja kieritä ne yhteen suuntaan serpentiineiksi.

4. Voitele komeus rikotulla munalla ja paista 200 asteessa noin 15 minuuttia, kunnes voitaikina on saanut pintaansa kauniin ruskeuden ja juusto on sulanut. Jokainen herkuttelija kiertää rapean pekonirullan ja dippaa sen sulaan juustoon.