Helppous yllättää
Juures-kesäkurpitsaröstit ja graavilohta

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

2 perunaa peruna
1 porkkanaa porkkana
1 kesäkurpitsaa kesäkurpitsa
2 kynttä kynsi valkosipulia valkosipuli
3 rkl rkl rapsiöljyä rapsiöljy
1 ripausta ripaus suolaa ja pippuria suola ja pippuri
1 nokaretta nokare voita voi
(ja loraus oliiviöljyä, paistamiseen)

Lisäksi:

1 pkt pkt graavilohta graavilohi
1 ripausta ripaus tilliä tilli

Juures-kesäkurpitsaröstit ja graavilohta

Tykkäsit tästä reseptistä

Tykkäys poistettu

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

45 min
(2)

Valmistus

  1. Kuori ja raasta perunat sekä porkkana. Raasta myös kesäkurpitsa ja sekoita raasteet keskenään.
  2. Lisää kasvisraasteen sekaan n. teelusikallisen verran suolaa ja puristele raastetta hieman käsin.
  3. Anna seistä hetken ja valuta kulhon pohjalle kerääntynyt neste pois.
  4. Lisää kasvisraasteen sekaan öljy sekä hienonnettu valkosipuli. Mausta suolalla ja pippurilla.
  5. Muotoile raasteesta käsin pieniä röstejä.
  6. Paista röstit kypsiksi pannulla miedolla lämmöllä voi-öljyseoksessa.
  7. Tarjoa röstit graavilohiviipaleiden kanssa, viimeistele tuoreella tillillä.