Ostoslista Suosikkireseptit Suosikit
« Takaisin

Juhlava rapu-munakasrulla

ALKURUOAT

Tykkäykset Lisää suosikkeihin

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

75 min.
(0)
Kesto
Vaikeusaste
0 Tykkää
Tulosta Ehdota

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

Valmistusohjeet

Valmistusaika: 75 min.
  1. Kaada maito kulhoon. Vatkaa joukkoon vehnäjauhot ja munat. Mausta suolalla ja valkopippurilla, ja kaada seos leivinpaperin päälle uunipannulle.
  2. Paista 200 asteessa 25–30 minuuttia. Kumoa levy vähän jäähtyneenä toiselle leivinpaperille.
  3. Leikkaa lohi pieniksi paloiksi. Sekoita kulhossa lohen joukkoon tillikastike, juustoraaste ja raasta joukkoon sitruunan kuorta.
  4. Lisää sekaan myös ripaus pippuria. Tarkista maku.
  5. Levitä seos jäähtyneele munakaslevylle ja kääri rullalle kääretortun tapaan.
  6. Tähän asti voit valmistella alkuruoan jo edellisenä päivänä. Säilytä leivinpaperiin käärittynä jääkaapissa.
  7. Kuumenna munakasrullaa käärössään 225 asteessa 15_–20 minuuttia.
  8. Munakasrullan kypsyessä annostele babypinaatinlehdet alkupalalautasille.
  9. Leikkaa rulla paloiksi ja nosta palat pinaattipedille.
  10. Koristele tillikastikkeella, sulatetuilla katkaravuilla sekä tillitupsuilla.

Vinkki: Kuohkean munakasrullan voit tehdä loppulämmitystä vaille valmiiksi jo päivää ennen pääsiäisateriaa.