Ostoslista Suosikkireseptit Suosikit
« Takaisin

Juhlava glögivispipuuro

PÄÄRUOAT

Tykkäykset Lisää suosikkeihin

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

Cookies have to be enabled to store favorites.

40 min.
(7)
Kesto
Vaikeusaste
7 Tykkää
Tulosta Ehdota

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Valmistusohjeet

Valmistusaika: 40 min.

1. KAADA kattilaan glögitiiviste ja vesi. Kun neste kiehuu, ripottele mannasuurimot mukaan vähitellen, koko ajan vatkaten. Mausta lopuksi suolalla.2.

2. HAUDUTA puuroa noin 10 minuuttia. Upota liivatelehdet kylmään veteen likoamaan.

3. PURISTA liivatteet kylmästä vedestä ja liuota ne valmiiseen kuumaan puuroon. Mausta puuro vielä vaniljalla.

4. JÄÄHDYTÄ puuro vesialtaassa kylmässä vedessä.

5. VAAHDOTA vaniljakastike sähkövatkaimella.

6. JATKA samoilla vatkaimilla jäähtyneen puuron vatkaamista ilmavan kuohkeaksi.

7. NOSTELE vaniljavaahto puuron joukkoon. Jaa jälkiruoka annosastioihin, peitä ja anna odottaa jääkaapissa tarjoilua.

8. KORISTELE siirappipipareilla ennen tarjoilua.