Helppous yllättää
Intialainen kasvispelti

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

1 kukkakaalia kukkakaali
(n. 600 g)
3 porkkanaa porkkana
1 sipulia sipuli
1 prk prk kikherneitä kikherne
(Freshona säilykekikherneitä)
2 rkl rkl rypsiöljyä rypsiöljy
1 tl tl paprikajauhetta paprikajauhe
1 tl tl juustokuminaa juustokumina
0,5 tl tl inkivääriä inkivääri
0,5 tl tl kurkumaa kurkuma
0,5 tl tl suolaa suola
1 ripausta ripaus mustapippuria mustapippuri
0,5 dl dl kookoshiutaleita kookoshiutale

Kookoskastike

0,5 prk prk kookosmaitoa kookosmaito
(200 g)
1 rkl rkl minttua minttu
(tuoretta, hienonnettuna)
1 kynttä kynsi valkosipulia valkosipuli
1 tl tl sitruunamehua sitruunamehu
suolaa suola
mustapippuria mustapippuri

Intialainen kasvispelti

Tykkäsit tästä reseptistä

Tykkäys poistettu

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

40 min
(15)

Valmistus

  1. Paloittele kukkakaali ja kuoritut porkkanat ja sipuli leivinpaperille uunipellille. Siirrä pellille myös valutetut kikherneet ja sekoita joukkoon öljy ja mausteet. Ripottele pinnalle kookoshiutaleet.
  2. Kypsennä kasvispeltiä 225-asteisessa uunissa 20-25 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä.
  3. Sekoita kastikkeen aineet keskenään ja tarjoa kasvisten kanssa.