Ostoslista Suosikkireseptit Suosikit
« Takaisin

Hyydytetty jogurtti-marjakakku

JÄLKIRUOAT

Tykkäykset Lisää suosikkeihin

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

Cookies have to be enabled to store favorites.

60 min.
(2)
Kesto
Vaikeusaste
2 Tykkää
Tulosta Ehdota

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Valmistusohjeet

Valmistusaika: 60 min.

Valmistusaika on noin tunti, mutta kakun tulee hyytyä noin kolme tuntia jääkaapissa ennen tarjoilua.

Pohja

  1. Sulata voi. Murskaa keksit pieneksi muruksi ja sekoita joukkoon voisula.
  2. Painele seos leivinpaperilla vuoratun irtopohjavuoan pohjalle ja reunoille.

Täyte

  1. Laita liivatelehdet likoamaan runsaaseen kylmään veteen.
  2. Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita keskenään jogurtti ja sokeri, ja kääntele niiden joukkoon kermavaahto.
  3. Sulata valkosuklaa. Kuumenna sitruunamehu kasarissa ja liuota siihen pehmenneet liivatelehdet. Kaada täytemassan joukkoon ensin sula valkosuklaa ja sitten liivateseos ohuena nauhana hyvin sekoittaen. Kaada täyte keksipohjan päälle ja nosta kakku hetkeksi jääkaappiin.

Koristelu

  1. Puhdista marjat ja paloittele tarvittaessa. Ota hieman hyytynyt kakku jääkaapista ja ripottele marjat kakun pinnalle. Peitä kakku kelmulla, nosta se jääkaappiin ja anna hyytyä vähintään 3 tuntia tai yön yli.
  2. Viimeistele kakku tomusokerilla ennen tarjoilua.