Ostoslista Suosikkireseptit Suosikit
« Takaisin

Höyrytetyt kalanyytit yhdelle

PÄÄRUOAT

Tykkäykset Lisää suosikkeihin

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

Cookies have to be enabled to store favorites.

30 min.
(2)
Kesto
Vaikeusaste
2 Tykkää
Höyrytetyt kalanyytit yhdelle
Tulosta Ehdota

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Valmistusohjeet

Valmistusaika: 30 min.

1. Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.

2. Katkaise parsoista kuivat kannat. Kuori parsanvarret kevyesti. Halkaise parsat pitkittäin kahtia. Viipaloi kesäkurpitsa ja sitruuna.

3. Asettele parsat ja kesäkurpitsat leivinpaperiarkin toiselle puolelle. Nosta kalafileet kasvisten päälle. Ripottele kalalle ja kasviksille suolaa ja mustapippuria. Leikkaa voi pieniksi nokareiksi ainesten päälle. Asettele sitruunaviipaleet päällimmäiseksi.

4. Taita leivinpaperinyytti kiinni kuin kirja ja taittele reunat tiukasti kiinni.

5. Kypsennä nyyttiä uunin keskitasossa noin 20 minuuttia.

6. Avaa nyytti varovasti, sillä nyytistä saattaa nousta kuumaa höyryä. Ripottele päälle hienonnettua tilliä.

 

Hävikkivinkki. Turskafileepakkauksessa on kaksi fileepalaa. Jos 200 g on liikaa yhdelle, pakasta toinen pala myöhempää käyttöä varten. Parsa myydään yleensä nippuina, joista riittää kaksi annosta. Kokeile loppuja parsoja tuoreina siivuina salaatissa tai leivän päällä.

 

Tiesitkö? Lidlin asiakkaana voit syödä kalaa hyvillä mielin. Tavoitteemme on, että kaikki vakiovalikoimassa olevat omien merkkiemme kalatuotteet ovat todennetusti vastuullisia vuoden 2020 loppuun mennessä. Lue lisää Lidlin vastuullisesta kalavalikoimasta. https://www.lidl.fi/valikoima/kala-ja-aeyriaeiset