Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
75 g g | maapähkinävoita maapähkinävoi | |
75 g g | voita voi | |
1 dl dl | fariinisokeria fariinisokeri | |
1 | kananmunaa kananmuna | |
1,5 dl dl | vehnäjauhoja vehnäjauho | |
3 dl dl | kaurahiutaleita kaurahiutale | |
1 tl tl | leivinjauhetta leivinjauhe | |
1 dl dl | kuivattuja hedelmiä
kuivatut hedelmät (Alesto karpalo-rusinasekoitusta) | |
1 dl dl | pähkinöitä pähkinä | |
0,5 dl dl | siemensekoitusta
siemensekoitus (Alesto salad seed mix siemensekoitusta) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listHerkulliset välipalakeksit
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.
- Vaahdota maapähkinävoita, rasvaa ja sokeria sähkövatkaimella muutama minuutti. Riko muna joukkoon ja vatkaa hetki. Sekoita kulhossa jauhot, kaurahiutaleet ja leivinjauhe. Sekoita jauhoseos taikinaan. Lisää rusina-karpalosekoitus, pähkinät ja siemenet. Sekoita nopeasti tasaiseksi. Taikina on melko tiivistä.
- Jaa taikina kahtia. Painele kumpikin osa noin 1-2 cm paksuiseksi pyöreäksi levyksi. Leikkaa levyt kuuteen sektoriin. Nosta palat leivinpaperille uunipellille. Paista uunin ylätasolla noin 10 minuuttia.
Vinkki: Säilytä keksit kannellisessa rasiassa ja syö parin päivän sisällä. Jos säilytät keksejä pidempään, pakasta ne, sillä ne kuivuvat helposti huoneenlämmössä.