Ostoslista Suosikkireseptit Suosikit
« Takaisin

Hans Välimäen kasviskaalikääryleet

PÄÄRUOAT

Tykkäykset Lisää suosikkeihin

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

Cookies have to be enabled to store favorites.

120 min.
(1)
Kesto
Vaikeusaste
1 Tykkää
Tulosta Ehdota

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Valmistusohjeet

Valmistusaika: 120 min.

1. Valmista ensin täyte. Aseta kaali- ja sipulisilput kattilaan. Hauduta, älä paista, omissa mehuissaan sekä oliiviöljyn ja voin seoksessa pehmeäksi. Mausta, ja kun kaali on pehmennyt, aseta sivuun. Tarkista maku.

2. Ryöppää kaalien uloimmat lehdet nopeasti kiehuvassa vedessä pehmeiksi. Jäähdytä mieluiten jäävedessä, kuivaa ylimääräinen vesi ja leikkaa paksuimmat lehtiruodot pois.

3. Aseta haudutettu täyte kaalinlehdelle ja rullaa tiiviiksi paketiksi. Voitele kääryleet voi-siirappiseoksella ja paista uunissa ensin 180 asteessa, kunnes ne ovat saaneet hieman väriä, eli noin 15–20 minuuttia. Laske lämpötila sitten 150 asteeseen ja paista vielä 60–75 minuuttia.

 

4. Tarjoile hyvän salaatin, keitettyjen perunoiden ja puolukkasurvoksen kera.