Ostoslista Suosikkireseptit Suosikit
« Takaisin

Grillattu lohi ja raparperisalsaa

PÄÄRUOAT

Tykkäykset Lisää suosikkeihin

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

Cookies have to be enabled to store favorites.

20 min.
(2)
Kesto
Vaikeusaste
2 Tykkää
Grillattu lohi ja raparperisalsaa
Tulosta Ehdota

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Valmistusohjeet

Valmistusaika: 20 min.

1. Valmista salsa. Kuori ja viipaloi raparperinvarret. Kiehauta paloja kattilassa vedessä noin minuutti. Valuta keittovesi raparpereista ja anna niiden jäähtyä. Hienonna tomaatit pieniksi kuutioiksi. Sekoita salsan aineet keskenään.

2. Sekoita mausteseoksen aineet keskenään.

3. Leikkaa kalafilee neljäksi palaksi. Hiero mausteseos kalan nahattomaan pintaan.

4. Grillaa kalapalat kypsiksi, yhteensä noin 5—7 minuuttia. Grillaa ensin maustettu puoli ja sitten nahkapuoli.

5. Tarjoa grillattu kala raparperisalsan kera.

 

Vinkki. Lohipalojen grillaus ja kääntäminen helpottuu, kun laitat ritilälle foliopalan, jonka reunoja taitat hieman ylöspäin. Nosta lohet kypsymään folion päälle.

 

Tiesitkö? Lidlin asiakkaana voit syödä kalaa hyvillä mielin. Tavoitteemme on, että kaikki vakiovalikoimassa olevat omien merkkiemme kalatuotteet ovat todennetusti vastuullisia vuoden 2020 loppuun mennessä. Lue lisää Lidlin vastuullisesta kalavalikoimasta. https://www.lidl.fi/valikoima/kala-ja-aeyriaeiset