Ostoslista Suosikkireseptit Suosikit
« Takaisin

Gluteeniton joulukakku

JÄLKIRUOAT

Tykkäykset Lisää suosikkeihin

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

15 min.
(0)
Kesto
Vaikeusaste
0 Tykkää
Tulosta Ehdota

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

Valmistusohjeet

Esivalmisteluaika: 55 min.
Valmistusaika: 15 min.

Gluteeniton

  1. Voitele ja leivitä kakkuvuoka (vetoisuus n. 2 l) sokerilla tai raakaruokosokerilla.
  2. Vaahdota pehmeä voi ja sokeri. Lisää munat yksitellen hyvin vatkaten.
  3. Lisää murskattu banaani yhdessä keskenään sekoitettujen kuivien aineiden ja rouhittujen suklaiden kanssa.
  4. Kaada taikina vuokaan ja kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 55 minuuttia.
  5. Kumoa kakku ja koristele halutessasi joko sitruunamehulla notkistetulla tomusokerilla tai sulatetulla suklaalla.

 

Huom! Jauhottomana kakku on helposti murenevaista. Lisää jauhojen joukkoon 1 rkl psylliumia, niin se pitää leivonnaisen paremmin koossa.