Ostoslista Suosikkireseptit Suosikit
« Takaisin

Fetasalaatti paahdetuilla porkkanoilla

PÄÄRUOAT

Tykkäykset Lisää suosikkeihin

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

Cookies have to be enabled to store favorites.

25 min.
(4)
Kesto
Vaikeusaste
4 Tykkää
Tulosta Ehdota

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Valmistusohjeet

Valmistusaika: 25 min.

1. Halkaise porkkanat (niitä ei ole pakko kuoria) pitkittäin 2–4 osaan. Laita leivinpaperille uunipellille, valuta päälle öljy ja ripottele suola ja pippuri. Paahda porkkanoita 225-asteisessa uunissa 15–20 minuuttia.

2. Keitä bulgur pakkauksen ohjeen mukaan.

3. Hienonna yrtit. Sekoita bulguriin yrtit ja rucola. Mausta öljyllä, sitruunan mehulla, hunajalla, suolalla ja pippurilla.

4. Kokoa salaatti kaatamalla yrttibulgur tarjoiluvadille. Asettele päälle porkkanat, murusta feta ja ripottele mantelit.