Ostoslista Suosikkireseptit Suosikit
« Takaisin

Chili con carne -lihapullia, tomaattista papukastiketta ja guacamolea

PÄÄRUOAT

Tykkäykset Lisää suosikkeihin

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

Cookies have to be enabled to store favorites.

45 min.
(24)
Kesto
Vaikeusaste
24 Tykkää
Tulosta Ehdota

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Valmistusohjeet

Valmistusaika: 45 min.

Lihapullat

  1. Hauduta pilkotut kelta- ja valkosipulit öljyssä pehmeiksi, älä kuitenkaan ruskista.
  2. Lisää jauheliha, mausteet ja jogurtti.
  3. Sekoita.
  4. Paista ”koekakku” ja tarkista maku.
  5. Muotoile massasta lihapullia ja paista pannulla tai uunissa.
  6. Yhdistä tomaattiseen papukastikkeeseen ja tarjoile itse tehdyn guacamolen, salaatin ja kermaviilin kera.

Papukastike

  1. Kuumenna öljy ja lisää hienonnettu sipuli ja valkosipuli.
  2. Kuullota ja lisää sitten tomaatit ja sokeri.
  3. Keitä neste pois. Kun seos on jämäkkää, lisää tomaattipyree, tomaattimurska ja pavut.
  4. Keitä neste taas pois ja lisää sen jälkeen etikka ja mausteet.
  5. Keitä miedolla lämmöllä noin 45–60 minuuttia.
  6. Tarkista maku, mausta tarvittaessa ja siivilöi kastike.

 

Guacamole

  1. Muussaa 2/3 avokadoista ja kuutioi loput.
  2. Lisää muut ainekset, sekoita.
  3. Tarkista maku ja tarjoile.