Ostoslista Suosikkireseptit Suosikit
« Takaisin

Caesar-salaatti parsalla

PÄÄRUOAT

Tykkäykset Lisää suosikkeihin

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

Cookies have to be enabled to store favorites.

20 min.
(0)
Kesto
Vaikeusaste
0 Tykkää
Caesar-salaatti parsalla
Tulosta Ehdota

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Valmistusohjeet

Valmistusaika: 20 min.

1. Katkaise parsoista kuivat kannat ja kuori varsia ohuelti. Jos parsat ovat oikein tuoreita, niitä ei tarvitse välttämättä kuoria. Siirrä parsat leivinpaperin päälle uunipellille. Valuta päälle öljyä. Paahda parsoja 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

2. Revi salaattipeti romainesalaatista. Paloittele lohi. Viipaloi retiisit. Asettele salaattiin parsoja, lohta, retiisejä, krutonkeja ja veistä parmesaanilastuja. Rouhi päälle mustapippuria. Tarjoa caesarkastikkeen kera.