Ostoslista Suosikkireseptit Suosikit
« Takaisin

Broileria Cacciatore

PÄÄRUOAT

Tykkäykset Lisää suosikkeihin

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

Cookies have to be enabled to store favorites.

45 min.
(5)
Kesto
Vaikeusaste
5 Tykkää
Tulosta Ehdota

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Valmistusohjeet

Valmistusaika: 45 min.
  1. Kuumenna öljy kasarissa. Asettele broilerin koipireisipalat kuumalle pannulle ja paista ne kauniin kullanruskeiksi.
  2. Nosta ne sivuun ja lisää kuumalle pannulle kuutioiksi leikattu pekoni sekä hienonnettu salottisipuli, valkosipuli ja selleri.
  3. Kuullota hetki ja lisää tämän jälkeen kirsikkatomaatit, tomaattimurska, viini/vesi ja meirami.
  4. Kiehauta, lisää koipireidet ja kypsennä kannen alla välillä käännellen noin 30–40 minuuttia.
  5. Tarkista maku ja mausta tarvittaessa suolalla ja pippurilla.
  6. Tarjoile keitetyn, valkosipulilla ja voilla maustetun nauhapastan kera ja viimeistele annos tuoreella lehtipersiljasilpulla.