Helppous yllättää
Broileria Cacciatore

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

3 - 4 rkl rkl extra-neitsytoliiviöljyä extra-neitsytoliiviöljy
1,1 kg kg broilerin koipia broilerin koipi
(Kanamestarin marinoituja broilerin koipireisiä)
100 - 150 g g pekonia pekoni
1 - 2 salottisipulia salottisipuli
3 kynttä kynsi valkosipulia valkosipuli
1 - 2 kpl kpl selleriä selleri
250 - 300 g g kirsikkatomaatteja kirsikkatomaatti
2 dl dl tomaattimurskaa tomaattimurska
2,5 dl dl valkoviiniä valkoviini
(tai vettä)
1 ripausta ripaus meiramia meirami
1 ripausta ripaus suolaa suola
1 ripausta ripaus mustapippuria mustapippuri

Pastaan

1 rkl rkl voita voi
1 kynttä kynsi valkosipulia valkosipuli

Viimeistelyyn

3 - 4 rkl rkl lehtipersiljaa lehtipersilja

Broileria Cacciatore

Tykkäsit tästä reseptistä

Tykkäys poistettu

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

45 min
(36)

Valmistus

  1. Kuumenna öljy kasarissa. Asettele broilerin koipireisipalat kuumalle pannulle ja paista ne kauniin kullanruskeiksi.
  2. Nosta ne sivuun ja lisää kuumalle pannulle kuutioiksi leikattu pekoni sekä hienonnettu salottisipuli, valkosipuli ja selleri.
  3. Kuullota hetki ja lisää tämän jälkeen kirsikkatomaatit, tomaattimurska, viini/vesi ja meirami.
  4. Kiehauta, lisää koipireidet ja kypsennä kannen alla välillä käännellen noin 30-40 minuuttia.
  5. Tarkista maku ja mausta tarvittaessa suolalla ja pippurilla.
  6. Tarjoile keitetyn, valkosipulilla ja voilla maustetun nauhapastan kera ja viimeistele annos tuoreella lehtipersiljasilpulla.