Ostoslista Suosikkireseptit Suosikit
« Takaisin

Blinit pororouhe täytteellä

ALKURUOAT

Tykkäykset Lisää suosikkeihin

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

20 min.
(0)
Kesto
Vaikeusaste
0 Tykkää
Tulosta Ehdota

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

Valmistusohjeet

Valmistusaika: 20 min.
  1. Ota blinit huoneenlämpöön.
  2. Sekoita kulhossa pororouhe, smetana, rosmariini ja punasipuli.
  3. Levitä täytettä puolille blineistä ja laita toinen blini kanneksi.
  4. Leikkkaa kerrosblini terävällä veitsellä 8 osaan kolmioiksi.
  5. Koristele palat smetanalla, kylmäsavuporosiivuilla ja tuoreella rosmariinilla.