Ostoslista Suosikkireseptit Suosikit
« Takaisin

Blinikakku

PÄÄRUOAT

ALKURUOAT

Tykkäykset Lisää suosikkeihin

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

Cookies have to be enabled to store favorites.

15 min.
(6)
Kesto
Vaikeusaste
6 Tykkää
Blinikakku
Tulosta Ehdota

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Valmistusohjeet

Valmistusaika: 15 min.
Lisätietoja:

+ blinien sulatus

1. Ota blinit huoneenlämpöön sulamaan.

2. Valmista sillä välin täyte. Säästä alkuun neljä lohisiivua koristeluun. Pilko loput lohesta sekä sipuli pieneksi ja sekoita smetanan sekä ranskankerman kanssa. Mausta suolalla ja pippurilla.

3. Lisää pannuun hieman voita tai öljyä ja paista blinejä pannulla keskilämmöllä.

4. Kokoa torni asettelemalla vuorotellen päällekkäin blinejä ja täytettä. Jätä hieman täytettä myös kakun päälle.

5. Koristele blinikakku lohitäytteellä, lohiruusuilla, mädillä ja tillillä.

 

Vinkki! Mikäli haluat täytteestä paksumpaa, valuta smetanaa ja ranskankermaa muutama tunti tai yön yli jääkaapissa suodatinpaperilla vuoratussa siivilässä.