Helppous yllättää
Aprikoosi-yrttibroileri

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

800 g g broilerin koipia broilerin koipi
(Kanamestari maustamattomia broilerin koipipaloja)
75 g g voita voi
1 rkl rkl sitruunamehua sitruunamehu
0,5 rkl rkl rosmariinia rosmariini
1 rkl rkl lehtipersiljaa lehtipersilja
1 ripausta ripaus suolaa suola
6 - 8 aprikooseja aprikoosi

Aprikoosikuorrutus

4 rkl rkl aprikoosihilloa aprikoosihillo
2 aprikooseja aprikoosi
1 rs rs sinappia sinappi

Aprikoosi-yrttibroileri

Tykkäsit tästä reseptistä

Tykkäys poistettu

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

60 min
(4)

Valmistus

  1. Aloita tekemällä aprikoosikuorrutus. Pese aprikoosit, poista niistä kivet ja pilko vähän pienemmiksi.
  2. Soseuta kaikki ainekset hyvin keskenään sauvasekoittimella. Laita kastike hetkeksi sivuun.
  3. Poista aprikooseista kivi, puolita ja laita ne broilerin koipien viereen.
  4. Sulata voi, purista sitruunan mehu ja lisää se voisulaan. Silppua yrtit lisää ne sekä suola myös voisulaan.
  5. Sivele broilerin palat seoksella ja laita 225-asteiseen uuniin noin 10-15 minuutiksi, kunnes broilerin koivet ovat saanut kauniin ruskean pinnan.
  6. Laske lämpötila 175 asteeseen ja sivele aprikoosikuorrutetta broilerien pintaan. Paista kunnes ovat kypsiä.
  7. Tarjoile raikkaan salaatin tai perunamuusin kera.