Helppous yllättää
Appelsiini-lohinyytit

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

800 g g lohta lohi
500 g g kesäkurpitsaa kesäkurpitsa
1 fenkolia fenkoli
2 kevätsipulia kevätsipuli
2 rkl rkl oliiviöljyä oliiviöljy
2 rkl rkl sitruunamehua sitruunamehu
0,5 tl tl suolaa suola
0,25 tl tl mustapippuria mustapippuri
2 rkl rkl marmeladia marmeladi
(appelsiinimarmeladia)
2 rkl rkl sinappia sinappi

Lisäksi tarvitset

4 arkkia arkki alumiinifoliota alumiinifolio
4 arkkia arkki leivinpaperia leivinpaperi

Appelsiini-lohinyytit

Tykkäsit tästä reseptistä

Tykkäys poistettu

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

40 min
(23)

Valmistus

1. Levitä pöydälle neljä noin 40 x 50 cm kokoista folioarkkia ja niiden päälle leivinpaperipalat.

2. Huuhtele ja viipaloi kesäkurpitsat ja fenkoli. Viipaloi sipulit. Jaa kasvikset folioiden päälle. Mausta oliiviöljyllä, sitruunamehulla, suolalla ja mustapippurilla.

3. Poista lohifileestä halutessasi nahka. Ripottele kalan päälle makusi mukaan suolaa ja mustapippuria. Leikkaa filee kahdeksaan palaan.

4. Sekoita appelsiinimarmeladin joukkoon sinappi. Levitä seos lohiviipaleille ja nosta ne kasvisten päälle.

5. Sulje folionyytit ja grillaa niitä keskilämmöllä noin 15 minuuttia. Voit kypsentää nyyttejä myös 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Tarjoa halutessasi lisänä keitettyjä varhaisperunoita ja valkosipulimajoneesia.