Helppous yllättää
Ruusukaalinuudelit

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

1 pkt pkt nuudeleita nuudelit
(Combino Chow mein -nuudeleita (250 g))
300 g g ruusukaalia ruusukaali
4 kynttä kynsi valkosipulia valkosipuli
3 kevätsipulia kevätsipuli
2 tl tl seesamisiemenöljyä seesamisiemenöljy
( tai kookosöljyä)
4 rkl rkl soijakastiketta soijakastike
3 rkl rkl vettä vesi
1 rkl rkl sokeria sokeri
2 tl tl Sriracha -kastiketta Sriracha -kastike
1,5 limemehua limemehu
0,5 limeä lime
(lohkoina)
1 - 2 chiliä chili
0,5 ruukkua ruukku korianteria korianteri
suolapähkinöitä suolapähkinä

Ruusukaalinuudelit

Tykkäsit tästä reseptistä

Tykkäys poistettu

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

30 min
(115)

Valmistus

  1. Kypsennä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta ja huuhtele kylmällä vedellä, jotta kypsyminen loppuu.
  2. Leikkaa ruusukaaleista tarvittaessa kanta pois ja halkaise ruusukaalit.
  3. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Hienonna kevätsipulit.
  4. Kuumenna öljy wokkipannulla. Paista ruusukaaleja muutaman minuutin ajan kuumalla pannulla, jotta ne saavat väriä. Laske hieman lämpötilaa ja lisää valkosipulit. Paista pari minuuttia.
  5. Sekoita soijakastike, vesi, sokeri, sriracha ja limen mehu keskenään.
  6. Lisää pannulle nuudelit, kastike ja kevätsipulit. Paista, kunnes kastike on lähes kokonaan haihtunut.
  7. Tarjoile ruusukaalinuudeleiden kanssa limelohkoja, tuoretta chiliä, korianteria ja suolapähkinöitä.

Vinkki: Tarjoile nuudeleiden kanssa pannulla paistettua tofua tai kanaa, jos kaipaat annokseen ruokaisuutta.