Viikonlopun herkkupuuro

Pääruoat

Kokki:

4 annosta

Ainekset

8 dl Pohjolan Meijerin maito

3 1/2 dl Myllykivi kaurahiutale / Gluteeniton Myllykivi kaurahiutale

1/2 tl Chante Sel suolaa

2 kpl banaani

1 dl Vita D’or maapähkinävoi

1 tl Belbake vaniljasokeri

 

Puuron päälle

1  dl Alesto pekaanipähkinä

2  dl tuoreita marjoja tai hedelmiä kuutioituna, esim. vadelma ja mango Marlene hunajaa

Valmistus

  1. Kuumenna maito kattilassa. Vispilöi joukkoon kaurahiutaleet ja suola.
  2. Anna hautua miedolla lämmöllä noin 10 min.
  3. Muussaa banaanit haarukalla ja sekoita puuron sekaan. Lisää puuroon maapähkinävoi koko ajan sekoittaen.
  4. Kuumenna puuro. Mausta puuro lopuksi vaniljasokerilla.
  5. Leikkaa pekaanipähkinöitä veitsellä hieman pienemmäksi.
  6. Jaa puuro lautasille ja annostele päälle pähkinöitä, vadelmia ja ja pilkottua mangoa sekä kunnon loraus hunajaa.

 

Vinkki: Saat tehtyä annoksen gluteenittomana valitsemalla MyllyKivi gluteenittomat kaurahiutaleet.